Visie

Een nieuw economische perspectief is een systeem waarbij het toegankelijke wordt voor iedereen om te leren, mobiliseren en consumeren in een gezonde leef- en woonomgeving. Een systeem waarbij de consument eigen- en eindeloze keuzes heeft uit proposities waarbij waardeoptimalisatie voor de natuur en mens het uitgangspunt is: generatieve diensten en producten. Dr2 New Economy heeft als doel  om samen met haar opdrachtgevers nieuwe, generatieve businessmodellen te creëren en implementeren: New Economy 2030

Principes

System innovation: We kijken verder dan een product of dienst, de nieuwe economie vraagt om verandering op economisch-, financieel- en sociaal terrein en het wegnemen van wettelijke belemmeringen.
Be Beneficial: We gaan niet voor het minder-slecht-scenario maar creëren positieve impact.
Get smart: We betrekken andere sectoren, evenals wetenschap en ICT om het slimmer te doen.
Side-by-side: We zijn adviseurs en business innovators die samen optrekken met onze opdrachtgevers. Zowel inhoudelijk als budgettair: mede-ondernemend met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Ons Team

Onze mensen maken het verschil. Ze hebben plezier in hun baan en werken met toewijding, enthousiasme en vertrouwen in elkaar. Dat is wat ons drijft! Onze kracht is gebaseerd op de kwaliteit van de mensen in ons team. We participeren allemaal actief in de maatschappij en blijven graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons werkveld en de wereld om ons heen. Onze adviseurs en business innovators hebben expertise op verschillende gebieden: politiek, maatschappelijk en economisch. Daarmee helpen wij onze opdrachtgevers in de ontwikkeling van hun krachtige boodschap. Onze focus ligt op het strategisch versterken van deze boodschap en het implementeren ervan. Zo werken wij samen met onze opdrachtgevers toe naar impact en bouwen wij duurzame relaties op.

Ons team versterken? Bekijk hier onze vacatures.

Boi de Moel
Junior Adviseur

Marieke van der Werf
Senior Adviseur & Directeur

Pepijn Duijvestein
Senior Business Innovator & Directeur

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur

Jonah Link
Junior Adviseur

Lilian van Hove
Programmamanager en adviseur