Over ons

Pepijn Duijvestein

"Het oneindige business model is mogelijk als ecologie en economie elkaar versterken."

Pepijn Duijvestein (1985) is directeur en senior business innovator bij Dr2 New Economy. Als creatieve en daadkrachtige katalysator weet hij de urgentie omtrent duurzaamheid op de agenda te zetten op verschillende niveaus binnen organisaties. Pepijn ziet snel kansen en de potentie van mensen, organisaties, nieuwe technologie en maatschappelijke ontwikkelingen die hij omzet naar een hands-on aanpak en innovatieve businessmodellen. Door zijn energieke houding, persoonlijke benadering en humor lukt het hem mensen te activeren en te binden, om gezamenlijk een toekomstbestendig en impactvolle economie te creëren.

Hiervoor was Pepijn verantwoordelijk voor de verbetering en het effectiever maken van het incubatieprogramma bij YES!Delft. In Delft heeft hij meer dan 30 technische startups ondersteund in het op de juiste manier naar markt krijgen van hun impact gedreven technologie. Daar heeft verschillende business modellen uitgedaagd en circulair gekregen.

Pepijn is momenteel lid van de Raad van Toekomst van Alliander, Ambassadeur Green Elephant, toekomstige bewoner en penningmeester van Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk van Europa. Daarnaast restaureert hij een oude platbodem zo milieuverantwoord mogelijk. In het verleden was hij zelfstandig ondernemer en actief bij verschillende innovatieve circulaire dan wel ‘new economy’ bedrijven o.a. Native-Circles, de Windcentrale, BinBang en Nudge. Daarnaast was hij Young Professional tijdens het Energieakkoord traject bij de Sociaal Economische Raad (SER) en is hij uitgeroepen als een van de meest duurzame jongeren in het jaar 2013 en 2016.

Ons Team

Boi de Moel
Junior Adviseur

Marieke van der Werf
Senior Adviseur & Directeur

Pepijn Duijvestein
Senior Business Innovator & Directeur

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur

Jonah Link
Junior Adviseur

Lilian van Hove
Programmamanager en adviseur