Over ons

Lilian van Hove

"Iedereen wil een duurzamere wereld. Maar inzichtelijk maken wat de eerste stappen zijn die je als organisatie kunt nemen vind ik het leukste om te doen."

Lilian van Hove (1988) werkt als adviseur bij Dr2 New Economy. Ze is gemotiveerd om voor het bedrijfsleven inzichtelijk te maken dat stappen tot een bijdrage aan de transitie naar een gezonde en circulaire economie dichterbij zijn dan gedacht. Met een nieuwsgierige en enthousiaste houding zoekt ze naar oplossingen die de huidige en toekomstige samenleving ten goede komen.

Lilian heeft de afgelopen jaren als onderzoeker en projectleider gewerkt op het gebied van de maatschappelijke, sociale en ethische implicaties van technologie en innovatie. Daarvoor werkte zij in een internationale setting in Noorwegen op het thema maatschappelijk innoveren met nano-en biotechnologie. Opgeleid als toegepast ethicus streeft ze ernaar om complexe vraagstukken te ontrafelen en praktische, haalbare en gedragen oplossingen te bieden. In haar werk brengt ze graag belanghebbenden samen om een gedeelde visie op te bouwen en vanuit ieders kracht de circulaire economie vorm te geven.

Ons Team

Marieke van der Werf
Senior Adviseur & Directeur

Pepijn Duijvestein
Senior Business Innovator & Directeur

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur

Jonah Link
Junior Adviseur

Lilian van Hove
Programmamanager en adviseur