Over ons

Jonah Link

“De nieuwe economie vraagt om een sterkere verbinding tussen technologie en maatschappij, die brug probeer ik stap voor stap te bouwen met creatief ondernemerschap.”

Jonah Link (1993) werkt als jr. adviseur bij Dr2 New Economy. Hij heeft zijn master in Sustainable Business & Innovation afgerond aan de Universiteit Utrecht. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in onder andere de sociale en economische implicaties bij duurzame en technologie gedreven innovatie. Verder is hij afgestudeerd op circulaire strategieën bij het voorkomen van voedselverspilling in opdracht van gemeente Amsterdam. Daarnaast was hij deelnemer aan het master label programma van Climate-KIC gericht op het tegengaan van klimaatverandering door middel van ondernemerschap en innovatie. Daarvoor heeft hij zijn bachelor Future Planet Studies behaald aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Planologie en circulaire gebiedsontwikkeling.

Tijdens zijn master is Jonah als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan en heeft hij aan verschillende projecten meegewerkt voor zowel overheid als bedrijfsleven door het geven van verschillende trainingen en workshops. Op basis van de kennis en ervaring die Jonah de afgelopen jaren heeft opgedaan is hij ervan overtuigd dat de transitie naar een fundamenteel duurzame economie voornamelijk wordt belemmerd door sociale en economische factoren. De stap naar de nieuwe economie vraagt daarom om een creatieve en ondernemende houding waarbij overheid en het bedrijfsleven intensief samenwerken om een mooi toekomstperspectief te realiseren.

Ons Team

Marieke van der Werf
Senior Adviseur & Directeur

Pepijn Duijvestein
Senior Business Innovator & Directeur

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur

Jonah Link
Junior Adviseur

Lilian van Hove
Programmamanager en adviseur