Over ons

Iris Grobben

“Een economie zonder verlies van menselijke-, economische- en ecologische waarde: dat is waar het voor mij om draait.”

Iris Grobben (1993) werkt als jr. adviseur bij Dr2 New Economy. Met haar focus op het verbinden van de kansen die er liggen met de juiste organisaties weet zij de transitie naar een nieuwe economie in beweging te brengen. Iris gelooft in de kracht van samen toewerken

Zij heeft een bachelor in Culturele Antropologie en in Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heeft zij haar master Business Administration: Leadership- & Changemanagement behaald. Voor haar thesis heeft zij onderzocht welke leiderschapsrol de aanjagers van de circulaire economie innemen in de transitie naar een nieuw economisch systeem. Lees hier de blog die ze aan de hand van haar thesis schreef.

Verder is zij betrokken bij de Bildung Academie waar zij mee bouwt aan onderwijsprogramma’s over energietransitie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontwikkelt zij bij de Bildung Academie een platform waar young professionals terecht kunnen voor trainingen, workshops en intervisie groepen.

Ons Team

Marieke van der Werf
Directeur & Senior Adviseur

Pepijn Duijvestein
Directeur & Senior Business Innovator

Iris Grobben
Junior Adviseur

Vacatures
Medior- en Junior Adviseur