Over ons

Iris Grobben

“Een economie zonder verlies van menselijke, economische en ecologische waarde: dat is waar het voor mij om draait.”

Iris Grobben (1993) werkt als adviseur bij Dr2 New Economy. Met haar focus op het verbinden van de kansen die er liggen met de juiste organisaties weet zij de transitie naar een nieuwe economie in beweging te brengen. Iris gelooft in de kracht van samen toewerken naar een economie waarin consumptie gezond is en negatieve effecten niet langer worden afgewenteld op de omgeving of ten kosten gaan van menselijk welzijn.

Zij is betrokken bij projecten in (onder andere) de bouw, maakindustrie en toerisme sector en daarin is zij continu in gesprek met overheid en bedrijfsleven om concrete impact te realiseren. Binnen het team van Dr2 New Economy heeft Iris interesse in de strategische lijnen van de organisatie en in het ontwikkelen van een schaalbaar model van advies en strategische implementatie trajecten met als doel om het abstracte concept circulaire economie te vertalen naar een concrete implementatie. Iris is een echte verbinder en weet met zowel bedrijfsleven als overheid de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Waar tegenstellingen lijken te ontstaan weet zij bruggen te bouwen en er voor te zorgen dat er een gezamenlijk doel kan worden gevonden waar aan gewerkt kan worden.

Ze heeft een bachelor in Culturele Antropologie en in Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Vervolgens heeft zij haar master Business Administration: Leadership- & Changemanagement behaald. Voor haar thesis heeft zij onderzocht welke leiderschapsrol de aanjagers van de circulaire economie innemen in de transitie naar een nieuw economisch systeem. Lees hier de blog die ze aan de hand van haar thesis schreef.

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur
06-49321726
iris@dr2neweconomy.com

Ons Team

Boi de Moel
Junior Adviseur

Marieke van der Werf
Senior Adviseur & Directeur

Pepijn Duijvestein
Senior Business Innovator & Directeur

Iris Grobben
Sustainable Business Developer & Adviseur

Jonah Link
Junior Adviseur

Lilian van Hove
Programmamanager en adviseur