Actueel

Pepijn Duijvestein mede-directeur Dr2 New Economy

Met ingang van 1 januari 2019 is Pepijn Duijvestein aangesteld als directeur bij Dr2 New Economy. Samen met oprichter/directeur Marieke van der Werf stuurt hij vanaf dit jaar het bedrijf aan. Duijvesteins ervaring als innovatieve ondernemer sluit aan bij de behoefte in het groeiende portfolio van Dr2 New Economy.

Dr2 New Economy: Jong bureau, volwassen ervaring

Dr2 New Economy is begin 2017 gestart als zusterbedrijf van Public Affairs bureau Dröge & van Drimmelen. Directeur/aandeelhouder Van der Werf zag in haar expertisegebieden energie en circulaire economie dat bedrijven behoefte hebben aan experts die helpen concrete stappen te zetten naar een nieuw economisch perspectief. Eind 2017 sloot Pepijn Duijvestein zich bij haar aan en sindsdien versnellen ze gezamenlijk, met een groeiend team, de energie- en circulaire transitie bij bedrijven en overheden.  

Nieuwe directeur, nieuwe propositie

De afgelopen twee jaar heeft Dr2 New Economy zich bewezen als gedegen en innovatieve partner bij verschillende opdrachtgevers die de stap maken naar circulaire bedrijfsvoering. Aan de politiek/bestuurlijke expertise van Van der Werf voegt Pepijn Duijvestein de implementatie van nieuwe businessmodellen toe. De samenwerking leidt tot de propositie dat Dr2 New Economy de gewenste transitie, van idee tot implementatie, realiseert in de praktijk in plaats van met een adviesrapport. Ook de aanpak van het bureau is scherper gesteld: we hebben ‘New Economy as a Service’ (NE-AAS) ontwikkeld. Dit is een full-service pakket waarbij ons team flexibel ingezet kan worden naargelang de vraag van de opdrachtgever.

Pepijn Duijvestein

Pepijn Duijvestein is geschoold in de technische bedrijfskunde en is al 10 jaar ondernemer bij verschillende innovatie bedrijven en projecten. Voor zijn aantreden bij Dr2 New Economy was hij incubation manager bij YES!Delft waar hij 30 technische startups heeft ondersteund in het op de juiste manier naar de markt krijgen van hun product. Hij is een creatieve en daadkrachtige systeemdenker die voor verschillende provincies, regio’s en bedrijven duidelijk de volgende stap weet te definiëren in hun transitie naar een circulair model of strategie. Zelf is hij als pionier bezig met het ontwikkelen van zijn eigen drijvende woning met energie- en circulaire oplossingen in het coöperatieve project Schoonschip.

Voor meer informatie
Marieke van der Werf, 06 50 41 98 96